Avui, a les 20.00 hores, surten a la venda les entrades de Crazy Urban Festival, que podrà acollir 15.000 espectadors

Les entrades es poden adquirir a la web www.crazyfestival.es, a un preu de sortida de 20 euros
02.03.2022
CRAZY
El cartell d'aquesta segona edició reunirà artistes de la talla de KASE.O, juntament amb Jazz Magnetism, Ayax i Prok, Omar Montes, Fernandocosta, Juancho Marqués, Marc Seguí, Hens o Marlena

Al matí d'avui l'Ambigú del Teatre Municipal ha acollit la presentació de la segona edició de Crazy Urban Festival . L'acte ha comptat amb la presència de Domingo Paredes, regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevieja, i els organitzadors del festival Pepe Ten i Juan Huesca.

Crazy Urban Festival reunirà el dissabte, 13 d'agost, al Parc Antonio Soria de Torrevieja, milers de seguidors de la música urbana. El cartell d'aquesta segona edició reunirà artistes de la talla de KASE.O, juntament amb Jazz Magnetism, Ayax i Prok, Omar Montes, Fernandocosta, Juancho Marqués, Marc Seguí, Hens o Marlena.

Les entrades surten a la venda avui dimecres, 2 de març, a les 20.00 hores, a la web www.crazyfestival.es , a un preu de sortida de 20 euros. El regidor de Joventut ha informat que el recinte del Parc Antonio Soria acollirà 15.000 espectadors.

El festival també comptarà amb un programa d'activitats en paral·lel. Entre elles destaquen l'àrea de mercat d'artesania i tendències, el de food trucks, el destinat a ONG i conscienciació ciutadana, així com una zona on l'skate, el surf i la pintura tindran representació gràcies a la col·laboració amb diferents escoles torrevellines. El recinte disposarà d´una zona d´aventura i una altra amb atraccions de fira per a tots els assistents que assisteixin a aquest espectacular festival de música urbana.