Torrevella serà la seu del primer Torneig Internacional de Rugbi "Touch N' Tapas" els dies 18 i 19 de març

Més de 200 jugadors de 8 nacionalitats es donaran cita a l'Estadi de Rugby Nelson Mandela
15.03.2022
rugby
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, informa de la celebració aquest proper divendres, 18 de març i dissabte, 19 de març, del Torneig Internacional de Rugbi “Touch N' Tapas”. Es tracta del primer campionat internacional d'aquesta modalitat, el qual es desenvoluparà a l'Estadi de Rugbi Nelson Mandela de Torrevella amb un horari de 09:00 a 18:00 hores.

Es disputaran 44 partits amb equips de 8 nacionalitats (Espanya, Bèlgica, Anglaterra, Xile, Estats Units, Regne Unit, Països Baixos i França). Més de 200 jugadors de les tres categories (homes, dones i mixt) es donaran cita a Torrevella. L'entrada és gratuïta, i el Torneig es podrà seguir a través de la retransmissió en directe de YouTube https://www.youtube.com/channel/UC1-ujq6JZGf7yNg8BpSKlYA .

Aquest torneig internacional està organitzat pel Club de Rugbi Sharks de Torrevella i la promotora “ON THE SEVEN EVENTS” en col·laboració amb la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella i de “Sports Camps Spain”.