La Regidoria de Gent Gran obre un termini fins al 30 de març per esmenar deficiències de sol·licitants de les ajudes a la tercera edat 2021

A partir de demà i fins al 30 de març, podran acudir a la Casa de la Tercera Edat de Pedro Lorca en horari de 9:00 a 14:00 hores, per aportar documentació deficitària al seu expedient
16.03.2022
Gente Mayor
La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Torrevieja, Inmaculada Montesinos, informa que avui dimecres, 16 de març, s'ha publicat a la web municipal (www.torrevieja.es) dins de la seu electrònica/tauler d'anuncis, la relació del voltant de 100 sol·licitants de l'ajuda de pagament únic a col·lectiu vulnerable per raó d'edat (any 2021), les denominades “paguiques” que han d'esmenar deficiències en la sol·licitud i aportar documentació deficitària al seu expedient

Immaculada Montesinos indica que tots aquests sol·licitants han estat requerits telefònicament pels tècnics de la Regidoria de Gent Gran en diverses ocasions perquè aportin la documentació necessària. Per tot això, a partir de demà dijous, 17 de març, i fins al 30 de març, podran acudir a la Casa de la Tercera Edat de Pedro Lorca (c/ Pedro Lorca 74, cantonada amb c/ Patricio Zammit), en horari de 9:00 a 14:00 hores, per consultar i esmenar deficiències