Torrevella s'uneix aquesta nit a l'hora del planeta amb l'apagat dels llums de la Plaça de la Constitució i la Plaça Encarnació Puchol

26.03.2022
Hora_del_Planeta_2022
La ciutat de Torrevella s'unirà aquesta nit a l'Hora del Planeta, amb l'apagat dels llums de dues places emblemàtiques de la localitat: Plaça de la Constitució i Plaça d'Encarnació Puchol de la Mata. Tot l'enllumenat d'aquestes places es mantindrà apagat de 20.30 a 21.30 hores.

D'aquesta manera, Torrevella mostra el seu suport total a una iniciativa mundial de l'ONG World Wildlife Fund for Nature ( WWF ), que busca conscienciar sobre el canvi climàtic i el respecte al medi ambient. Va néixer a Sidney (Austràlia) l'any 2007 i, des de llavors, cada any aconsegueix la participació de milions de persones i milers de ciutats i empreses. D'aquesta manera, Torrevella mostra el seu suport total a una iniciativa mundial de l'ONG World Wildlife Fund for Nature (WWF), que cerca conscienciar sobre el canvi climàtic i el respecte al medi ambient. Va néixer a Sidney (Austràlia) l'any 2007 i, des de llavors, cada any aconsegueix la participació de milions de persones i milers de ciutats i empreses.