Durant els propers quatre anys Torrevieja serà seu d'un dels tribunals per a la realització de l'EBAU

Les proves ordinàries de l'EBAU es faran els dies 7, 8 i 9 de juny i 5, 6 i 7 de juliol a l'Auditori de Torrevella
19.04.2022
ebau
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Torrevieja ha aprovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Miguel Hernández (UMH) per a la realització de les proves EBAU a Torrevieja, pel qual durant els propers quatre anys serà seu d'un dels tribunals per a la realització de lEBAU.

El regidor d'Educació, Ricardo Recuero, ha informat que l'any passat Torrevieja ja va ser seu per primera vegada de l'EBAU, encara que amb la rúbrica d'aquest conveni ho continuarà sent durant els propers quatre anys, aconseguint així que gairebé 500 estudiants de Torrevella i localitats limítrofes no hauran de desplaçar-se a altres ciutats per fer les proves els tres dies que duren les mateixes.

Les proves ordinàries de l'EBAU es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juny i 5, 6 i 7 de juliol, i es realitzaran les proves a l'Auditori de Torrevella.

Ricardo Recuero ha destacat que per als dies de les proves es posaran en marxa diferents rutes de transport, amb diverses parades al llarg de la ciutat per facilitar el trasllat i l'accés dels estudiants a l'Auditori, a través del transport urbà.

Per a l'edil d'Educació aquest acord de col·laboració entre la Regidoria d'Educació i la Universitat Miguel Hernández (UMH) és una gran notícia per a Torrevella i per als seus estudiants, que disposaran d'un gran espai a la pròpia ciutat per realitzar aquestes proves d'accés a la Universitat