Més de 7000 visitants van gaudir de la Comarcon 2022 celebrada al Palau dels Esports "Tavi i Carmona"

Un total de 60 estands d'associacions, col·laboradors, artistes, artesans i editorials es van donar cita a aquest esdeveniment d'oci alternatiu
02.05.2022
COMARCON
Els concerts Anime NoKoe i Retro Band System van ser la novetat d'aquesta edició

El regidor de Joventut, Domingo Paredes, informa que més de 7000 persones van gaudir el cap de setmana passat (dissabte 30 d'abril i 1 de maig) de la trobada d'oci alternatiu “Comarcon” que es va tenir lloc al Palau dels Esports “Tavi i Carmona” de Torrevella, després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Un total de 60 estands es van donar cita entre associacions, col·laboradors, artistes, artesans i editorials procedents de la Comunitat Valenciana, Múrcia, Madrid, País Basc i Barcelona. A aquesta àmplia oferta se sumen els més de 30 concursos i tornejos que es van celebrar durant les dues jornades, així com el concurs de cosplay que va comptar amb un total de 15 participants. Com a novetat en aquesta edició de la Comarcon van tenir lloc dos concerts, Anime NoKoe i Retro Band System , als voltants del Palau dels Esports.