Torrevella celebrarà el Dia d'Europa amb una gran gala internacional amb l'actuació de Rosa López

També es disputarà el “Torneig Europa” de Petanca el 7 de maig
02.05.2022
día de europa
La regidora de Residents Internacionals, Gitte Lund, ha anunciat avui, en roda de premsa, l'agenda per a la celebració del Dia d'Europa.

El 7 de maig de 09:45h a 16:00h, hi haurà un torneig de Petanca a les pistes de la urbanització San Luis, Torneig Europa, amb la participació dels següents equips: Espanya, Regne Unit, Suècia, França, Bèlgica i resta d'Europa.

El 9 de maig, se celebrarà al Teatre Municipal de Torrevella la Gala Dia d'Europa, amb l'actuació de Shani Ormiston, Lucia Espanya, Marsy Popa, Andry Golovnyunk, Baard Berg Andreassen i l'actuació estel·lar de Rosa López. A més, col·laboraran les acadèmies de ball Soul Dance, Mery i Paya´s, així com, el cor Francisco Casanova.

Les entrades són gratuïtes i amb invitació, es podran recollir a l'oficina de Pangea, a Plaça Capdepont s/n.