Demà, divendres 27 de maig, a les 18:00h, se celebra la clausura de les Escoles Esportives Municipals al Palau dels Esports "Tavi i Carmona"

26.05.2022
deporte

Demà divendres, 27 de maig, a les 18:00 hores, se celebrarà la clausura de les Escoles Esportives 2021/22 al Palau dels Esports “Tavi i Carmona”. Des de l'Ajuntament de Torrevella, a través de la Regidoria d'Esports, es vol reconèixer els més de 2.000 alumnes de les Escoles Esportives Municipals, programa esportiu municipal “Esport per a Tothom”, als centre educatius, entitats que estan dins de l'estructura de la Ciutat Esportiva i els clubs de la localitat que treballen per l'esport base.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb representants de la ciutat i regidors assistents, lliuraran un diploma i una medalla per premiar l'esforç, treball i constància dels nostres joves campions durant tota la temporada.

Així mateix, per a aquesta clausura, es comptarà amb esportistes reconeguts d'aquesta ciutat que participessin en l'entrega dels reconeixements i llançaran un missatge de suport i motivació als alumnes perquè continuïn amb la mateixa il·lusió.