L'esdeveniment Làser Combat se celebrarà a la plaça de la Constitució, el 15 de juliol, en horari de 18:30 a 22:00h

30.05.2022
laser
El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, ha presentat avui una activitat que es troba fora de la programació juvenil i que barreja lleure i videojocs. Es tracta d'un esdeveniment d'oci alternatiu a l'aire lliure, innovador i molt demandat pels joves, semblant als videojocs on line a Fornite i Call of duty.

LASER COMBAT se celebrarà a la Plaça de la Constitució, el 15 de juliol, en horari de 18:30 a 22:00 hores, podent participar tots els joves que ho desitgin ja que seran 40 pistoles làser disponibles i cada sessió tindrà una durada de 10/15 minuts.

Per utilitzar les armes làser i mòbils d'aquest joc se celebraran sessions d'aprenentatge per als joves que hi vulguin participar, a més de comptar amb un codi QR per a les inscripcions a través d'un formulari.

Domingo Paredes ha anunciat que aquest tipus d'esdeveniments es continuaran desenvolupant al llarg dels propers mesos per ampliar l'oferta de la programació amb més activitats atractives i innovadores per als nostres joves.