La Cultura Urbana té la seva gran cita a Torrevella amb Crazy Urban Festival 2022

02.06.2022
crazy urban
La segona edició de Crazy Urban Festival serà l'epicentre de la cultura urbana a nivell nacional, amb un cartell musical encapçalat per Kase.O, Ajax i Prok, Omar Montes o Fernandocosta, concursos d'exhibició de skate, ball urbà i bandes emergents, grafiti en viu i altres activitats artístiques i esportives de primer nivell.

La ciutat de Torrevella reunirà aquest estiu milers de seguidors atrets per l' ampli programa d' activitats que presenta Crazy Urban Festival 2022 . L'esdeveniment disposarà de la tecnologia i els serveis més capdavanters posats a disposició de la magnitud i expectatives suscitades.

A l'apartat musical, el plat fort tindrà lloc el dissabte 13 d'agost amb les actuacions en directe de Kase.O al costat de la banda Jazz Magnetism, Ajax i Prok, Omar Montes, Fernando Costa, Juancho Marqués, Marc Seguí, Hens i Marlena. El cartell es completarà amb els dos guanyadors del concurs de bandes, les bases i inscripcions dels quals ja estan disponibles.

El recinte comptarà amb una àrea d'artesania i tendències, una altra de food trucks, una destinada a ONG i conscienciació ciutadana, així com una zona on el surf i la pintura tindran representació gràcies a la col·laboració amb diferents escoles torrevellines, i es completarà amb un espai d´aventura amb atraccions de fira per a tots els assistents.

Crazy Urban Festival serà una experiència completa que transcendirà molt més enllà de la música. El festival comptarà amb un programa d´activitats en paral·lel repartides en diferents dies i localitzacions. Entre aquestes destaca la segona edició del concurs d'exhibició de skate, el dissabte 6 d'agost al Passeig Marítim, amb regal d'entrades per a tots els participants i premis per al millor salt, millor recorregut i menor i major participant. Alhora, el festival presentarà el primer concurs de ball urbà amb representació d'algunes de les figures més destacades del panorama nacional.

Tota la informació de Crazy Urban Festival , així com la venda d'entrades, està disponible a www.crazyurbanfestival.com .