Joventut obre el termini d'inscripció del campament urbà tecnològic per a adolescents

Es desenvoluparà del 27 de juny al 8 de juliol al CCVC i va dirigit a adolescents de 12 a 17 anys de Torrevieja
07.06.2022
campamento
La temàtica del campament serà principalment tecnològica amb activitats relacionades amb la robòtica, impressió 3D, disseny de videojocs i pàgines web

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevieja, Domingo Paredes, informa que ja s'ha obert el termini d'inscripció al Campament Urbà Tecnològic d'estiu, dirigit a joves adolescents que hagin nascut entre els anys 2005 i 2010, ambdós inclosos, empadronats a Torrevieja , i que es desenvoluparà a les instal·lacions del Cultural Verge del Carme, del 27 de juny al 8 de juliol, en horari de 10:00 a 14:00 hores.

Domingo Paredes ha indicat que el campament serà gratuït per als participants, estant disponibles un total de 20 places, i ha avançat que al mes de juliol s´organitzarà un altre campament urbà juvenil d´oci i temps lliure.

La temàtica del campament serà principalment tecnològica amb activitats relacionades amb la robòtica, impressió 3D, disseny de videojocs i pàgines web, tot això desenvolupat en un ambient on prevaldrà l'educació en valors com ara convivència, respecte i tolerància.

En cas de superar-se el nombre de sol·licituds de participació, es farà sorteig per a l'adjudicació de places.

Les inscripcions es realitzaran via seu electrònica a través del següent enllaç: https://torrevieja.sedelectronica.es/dossier.1

Per a més informació i inscripcions els interessats poden contactar amb la Regidoria de Joventut al telèfon 965714072, per whatsapp al 606 055 291 i al correu electrònic juventud@torrevieja.eu .