Torrevella acull demà la primera trobada de "Climes per al canvi"

Aquesta primera sessió posarà el focus en com des del sector del turisme, tan important a Torrevella i per a tota la Comunitat Valenciana, es pot treballar en la lluita contra la crisi climàtica i els seus efectes en aquesta regió
15.06.2022
clima

L'Ajuntament de Torrevella, Agamed, Hidraqua, i la Universitat d'Alacant organitzen demà dijous, 16 de juny, a les 11.30 hores, al Palau de la Música, una taula rodona per abordar els passos que s'estan fent i quines mesures adoptar a la lluita contra la crisi climàtica. Aquesta sessió comptarà amb la participació d'Eduardo Dolón, alcalde de Torrevieja; Jorge Ballesta, director d'Agamed; i Josep Ivars, catedràtic de la Universitat d'Alacant; i estarà moderada per Norberto Mazón, director de la Seu de la Universitat d'Alacant a Torrevieja.

En concret, aquesta primera sessió posarà el focus com des del sector del turisme, tan important a Torrevella i per a tota la Comunitat Valenciana, es pot treballar en la lluita contra la crisi climàtica i els seus efectes en aquesta regió.

La iniciativa s'engloba dins del conveni anual que Hidraqua manté amb la Universitat d'Alacant per tal de promoure activitats acadèmiques i culturals conjuntes als municipis on opera la companyia i les seves empreses participades, com Agamed. Cadascuna d'aquestes trobades estarà centrada en un sector específic i comptarà amb experts en la matèria de la Universitat d'Alacant, Hidraqua i l'Ajuntament on s'organitzi cada jornada.

El cicle començarà a Torrevella i recorrerà a continuació altres seus com Oriola, Elda, Alacant o Petrer. Així, cadascuna d'aquestes trobades posarà el focus en un dels sectors més representatius de la Comunitat, sempre amb la vista posada en la lluita contra la crisi climàtica; i conclourà el gener del 2023 a la ciutat d'Alacant.

La jornada tindrà una durada aproximada d'una hora i l'entrada és gratuïta i lliure fins a completar l'aforament.