La comparsa "Martínez Ares", primer premi del Carnaval de Cadis 2022, actuarà al quart festival de carnaval "Ciutat de Torrevieja-Costa Blanca"

20.06.2022
Carte_Festival_Carnaval_Torrevieja
Un any més Torrevella tornarà a gaudir del millor de les agrupacions carnavaleres de Cadis, a la quarta edició del Festival de Carnaval “Ciutat de Torrevieja–Costa Blanca”, que organitza la Xirigota de Torrevella “Los Sangochaos” amb el suport de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, el Patronat Provincial de Turisme “Costa Blanca” i Agamed.

El festival se celebrarà al Teatre Municipal el proper 14 d'agost, a les 21.00 hores, encara que l'obertura de portes es farà una hora abans. Sobre l'escenari es comptarà amb dues de les chirigotas més populars del carnestoltes de Cadis com són, la de “Fermín i Antoñito” Els impacients, i la del “Canijo” Antologia. Totes dues oferiran l'antologia de les seves participacions més destacades del concurs del Gran Teatre Falla de Cadis.

La xirigota torrevellenca i amfitriona del festival “Los Sangochaos” serà qui obri el festival en què interpretaran xirigotes del seu nou repertori com “El tipo los del var”.

Les entrades es posen demà a la venda a través de la web: www.entradasatualcance.com i presencialment a les oficines de Correus, al preu de 25 euros (files 2 a la 11) ia 20 euros (files 14 a la 24).