La regidora de Turisme i vicealcaldessa de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, rep l'alcalde de Faleria (Itàlia), Walter Salvadori

L'Associazione Musicale “Brasilino Severini” i “La Frústica” participen al XX Festival Internacional de Bandes de Música “Ciutat de Torrevella”
08.07.2022
Recibimiento_alcalde_faleria_italia_torrevieja

La regidora de Turisme i vicealcaldessa de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, el regidor de Cultura, Antonio Quesada, i la regidora de Festes, Concha Sala, acompanyats del president de la Societat Musical Ciutat de Torrevella "Los Salerosos", Guillermo Hernández, han rebut a l'oficina de Turisme del passeig Vista Alegre a l'alcalde de Faleria (Itàlia), Walter Salvadori, en la primera visita a la ciutat amb motiu de la participació de l'Associazione Musicale “Brasilino Severini” i de “La Frústica” al XX Festival Internacional de Bandes de Música Ciutat de Torrevella.

L'alcalde de Faleria ha estat acompanyat del president i del director de la banda de música “G. Veri-Brasilino Severini”, Giorgio Blasili i Sergio Belardi, i del president de “La Frústica”, Massimo Moriggi. Salvadori s'ha mostrat agraït per la rebuda per part de l'Ajuntament de Torrevella, i ha posat en valor l'amistat que mantenen les dues ciutats a través de la música per la relació de la banda de música de Faleria i La Frústica amb la Societat Musical Ciutat de Torrevella “Els Salerosos”.

Per part seva, la regidora de Turisme i vicealcaldessa, ha donat la benvinguda al primer edil de Faleria, així com als representants de les bandes de música, i li ha fet entrega del tradicional vaixell quallat en sal. Rosario Martínez ha posat en valor aquesta excel·lent relació cultural que espera que perduri i s'incrementi al llarg dels propers anys.