Ja es coneixen els dos guanyadors del concurs d'artistes de Crazy Urban Festival

La banda Lemons i l'artista Michi Cherto han resultat guanyadors del concurs Crazy Got Talent i actuaran a Crazy Urban Festival el proper dissabte 13 d'agost
05.08.2022
crazy
La propera edició de Crazy Urban Festival permetrà a dos artistes emergents actuar al festival juntament amb grans artistes com Kase.O Jazz Magnetism, Omar Montes, Ayax i Prok o Fernandocosta, entre d'altres. Per això es van establir, fa sis setmanes, les bases de Crazy Got Talent, on qualsevol artista podia inscriure's i formar part del concurs.

Un cop es va produir el procés d'inscripció i votació, ha arribat el torn de conèixer els guanyadors, i aquests han estat Lemons i Michi Cherto. Un guanyador ha estat elegit mitjançant votació popular per xarxes socials, i l'altre mitjançant un jurat especialitzat, format pel medi local Televisión de Torrevieja i l'Ajuntament de Torrevieja.

El proper dissabte 13 d'agost la ciutat de Torrevella es prepara per rebre una nova edició del festival Crazy Urban Festival al recinte del Parc Antonio Soria. Una gran cita de referència al nostre país de la cultura urbana on actuaran grans referents del panorama nacional i artistes emergents que tindran una oportunitat única.

Lemons és una banda de pop-rock divertit per gaudir amb amics, amb cançons melòdiques inspirades en les seves vivències. S'inspiren en els Beatles, Nacha Pop, Homes G, Els Secrets, Manolo Tena, i per descomptat en el panorama nacional actual, Leiva, Tarque, Los Zigarros, Quique González, per crear un estil propi que es basa en el pop amb grans influències rock, melodies enganxoses i lletres fetes des del cor que aconsegueixen transmetre.

Michi Cherto és una artista emergent que ha arribat disposada a revolucionar el gènere urbà amb els temes carregats de ritme, fusió i un característic estil personal. Amb menys d'un any a la indústria musical, Michi compta amb força experiència en escenaris, sent telonera d'Omar Montes al Guadalajara Vive Fest actuant davant de milers de persones. El vostre objectiu? Ser reconeguda pel seu talent i servir com a inspiració per a tots aquells que volen assolir els seus somnis mitjançant la música.

Més informació a www.crazyfestival.es