11 persones aturades, menors de 30 anys, comencen a treballar a l'Ajuntament durant un termini de 12 mesos dins del programa EMPUJU 2022

Aquests joves vénen a reforçar departaments municipals com Benestar Social, Educació, Personal, Tresoreria, entre d'altres
16.08.2022
empleo

El regidor de Foment i Ocupació, Domingo Paredes, i el regidor de Benestar Social, Tomás Ballester, han donat la benvinguda aquest matí a les 11 persones, menors de 30 anys, que comencen a treballar al consistori, durant els propers 12 mesos, dins del programa EMPUJU-2022.

Tots ells vénen a reforçar diversos departaments municipals com Benestar Social, Educació, Personal, Innovació i Tresoreria. Per fer aquestes contractacions l'Ajuntament de Torrevella ha rebut una subvenció de LABORA per import de 275.508,80 euros per dur a terme aquest pla d'ocupació.

Domingo Paredes, en la rebuda del personal, ha posat en valor aquest tipus de programes que aconsegueixen, d'una banda, donar experiència als més joves per millorar els seus currículums vitae i l'accés al mercat laboral i, d'altra banda, ajudar la administració local, en un moment en què es necessita molt personal per atendre totes les demandes socials.