Presentats 20 vehicles nous destinats a diferents departaments de l'Ajuntament

Aquests 20 vehicles estaran adscrits a les regidories d'Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Esports, Protecció Civil, Platges, Urbanisme, Senyalització Viària i Protecció Viària
23.08.2022
vehículos

Avui al matí dimecres han estat presentats a l'esplanada del Palau d'Esports “Tavi i Carmona” un total de 20 nous vehicles adquirits per l'Ajuntament de Torrevella i que aniran destinats a diferents departaments municipals.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb la regidora de Contractació, Carmen Gómez Candel, han presentat aquests vehicles que amplien i renoven considerablement la flota de vehicles del consistori torrevellenc.

La inversió total d'aquests vehicles municipals és de 396.338,31 euros (IVA inclòs), dividits en dos lots: un de quatre vehicles FORD PUMA híbrids (dos per al departament d'Urbanisme i 2 per a la Regidoria de Parcs i Jardins), i un altre lot de 16 furgonetes FORD TRANSIT (set furgonetes amb baca, una furgoneta adaptada per al transport d'animals, cinc furgons grans de transport de mercaderies, un furgó gran amb baca i escala del darrere i dues furgonetes de 9 places per al transport de persones.

L'alcalde ha informat que aquests 16 vehicles estaran adscrits a les regidories d'Obres i Serveis, Parcs i Jardins, Esports, Protecció Civil, Platges, Senyalització Viària i Protecció Viària. Així mateix, Eduardo Dolón ha destacat la importància d'ampliar la flota de vehicles destinada a Protecció Civil, que passa de tenir només una furgoneta per al transport de personal a comptar amb tres més.

Per acabar, l'alcalde ha anunciat que encara que per lliurar un lot de cinc vehicles turisme, que seran adquirits en breus dates, i que estaran adscrits a Activitats, Serveis Socials, Parcs i Jardins, Lavabo Urbà i Alcaldia.