Convocades les subvencions a ONG locals per a l'exercici de 2022

Com a novetat en aquesta convocatòria destaca laugment de la subvenció màxima a concedir per projecte i entitat, que passa de 50.000 a 90.000 euros
02.09.2022
ong
El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins dimecres, 21 de setembre, després d'haver-se comptabilitzat 15 dies hàbils des de la seva publicació dimecres passat, 31 d'agost, al Butlletí Oficial de la Província (BOP)

L'Ajuntament de Torrevella ha dut a terme la convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre en l'àmbit de l'acció social, a fi de contribuir al cost dels projectes realitzats durant l'exercici del present any 2022. D'aquesta manera, totes les ONG establertes a Torrevella i registrades a l'Ajuntament amb dos anys d'antelació com a mínim, tenen de nou una oportunitat per aconseguir una ajuda que pugui contribuir als seus fins socials.

Com a novetat en aquesta convocatòria destaca l'augment de la subvenció màxima a concedir per projecte i entitat, que passa de 50.000 a 90.000 euros, i no pot excedir el 80% del cost total del projecte, cas en què es reduirà per no superar aquest límit. El percentatge restant haurà de ser cobert per aportacions de la pròpia entitat o d'altres possibles finançadors, i s'haurà d'acreditar mitjançant l'aportació de la documentació corresponent.

La regidora d'Ong´si Voluntariat de l'Ajuntament de Torrevella, Concha Sala, ha posat de manifest la seva satisfacció per poder tramitar aquests ajuts dins del mateix any en curs, és a dir, que les subvencions es resoldran abans de final de l'any 2022 i, posteriorment , seran abonades a les entitats.

La sol·licitud de la subvenció i la justificació es presentaran per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Torrevella.