Torrevella acull aquest dissabte la tornada de "Handbol al Carrer"

Serà la primera parada del circuit d'handbol al carrer que recorre la Comunitat Valenciana
07.09.2022
handbol
L'activitat, oberta a tots els públics, començarà a les 10.30 hores en un espai innovador que combina l'esport i les noves tecnologies gràcies a una zona gaming

Torrevella serà la primera parada de la nova temporada de 'Handbol al Carrer', el circuit que organitza la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana (FBMCV) per treure l'esport als carrers de ciutats de tot el territori valencià.

Després de l'èxit de la primera edició, que va aconseguir reunir més de 1700 participants en els prolegòmens de la celebració del Campionat de Món d'handbol femení a la Comunitat i els primers mesos de 2022, el circuit ludicoesportiu recupera la seva activitat amb una agenda carregada desdeveniments.

El Passeig Vista Alegre, un espectacular enclavament al costat del mar, acollirà aquest dissabte, 10 de setembre, la tornada de Handbol al Carrer. L'activitat, oberta a tots els públics, començarà a les 10.30 hores en un espai innovador que combina l'esport i les noves tecnologies gràcies a una zona gaming.

Com ja passés en les últimes activitats prèvies a l'estiu, els esportistes de Handbol inclusiu participaran al circuit. A través d'aquesta iniciativa, la FBMCV pretén que els usuaris de salut mental del programa 'Handbol som tots i totes' aconsegueixin una inclusió plena a través de l'esport.

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha declarat que "aquest tipus d'activitats esportives al carrer són un gran reclam per a tots els amants de l'handbol, a més de fer-se en un lloc privilegiat com és el passeig Vista Alegre". Eduardo Dolón ha agraït a la Federació Valenciana d'Handbol la seva aposta de nou per Torrevella per començar Handbol al Carrer i que hagin ampliat aquesta oferta esportiva amb el seu programa Handbol inclusiu.

Diana Box, regidor d'esports de l'Ajuntament de Torrevella, va ressaltar que “una vegada més la nostra ciutat s'omple d'esport per treure'l al carrer i agraeix l'impuls de la Federació i la col·laboració del Club Handbol Torrevella per aconseguir que l'esdeveniment hagi sortit a la perfecció i sigui recordat per tothom”.

Pedro Fuertes celebra la tornada “d'una activitat tan participativa i atractiva que ha aconseguit atreure públics molt diversos i permetre una difusió del nostre esport per tot el territori valencià”. El president de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana remarca “el compromís de l'Ajuntament de Torrevella amb el nostre esport, cosa que ens fa tremendament feliços i del que estem molt agraïts”.