Presentada la programació de les festes en honor a la Mare de Déu del Roser de Torrelamata que tindran lloc del 25 de setembre al 09 doctubre

19.09.2022
fiestas
"Els 80 principals en concert", "Los Flojos" i "Cocktail Tributo" amenitzaran les revetles populars durant els dies 7 i 8 d'octubre La Missa Major i la processó en honor a la Mare de Déu del Roser tindrà lloc el proper diumenge 9 d'octubre a la Plaça Encarnació Puchol de La Mata

La regidora de Festes, Concha Sala, acompanyada del regidor de Medi Ambient i Platges, Antonio Vidal, i María Rosa Gil, representant de la Confraria Nostra Senyora del Rosari de la Mata, han presentat a l'Ajuntament de la Mata el programa de festes en honor a la Mare de Déu del Roser de Torrelamata que es desenvoluparan des del diumenge 25 de setembre fins al diumenge 9 doctubre. Es tracten de les primeres festes sense restriccions per a la pedania en honor de la seva patrona.

Les festes, que comencen aquest proper diumenge, compten amb la col·laboració i participació de la Confraria Nostra Senyora del Rosari, com de la Junta de Penyes Festeres de La Mata i la Penya el Cachirulo, aquesta última col·locarà una barraca, oberta al públic en general, del 4 al 9 doctubre. Els actes religiosos comencen aquest diumenge 25 d'octubre amb la romeria, que partirà de la parròquia de Ntra. Senyora del Rosari a les 10:00 hores cap a l'àrea recreativa “José Eduardo Gil Rebollo”, on se celebrarà una missa de campanya a les 12:00 hores, cantada pel cor de la Germandat de la Verge del Rocío, i una posterior paella gegant popular. Els tiquets per a la paella es podran recollir a la Ferreteria Perelló ia l'Administració de Loteries “Mari Carmen” a La Mata. Totes les persones que recullin el tiquet entraran en un sorteig de regals que tindrà lloc el mateix dia de la romeria. Finalitzat el sorteig es procedirà al retorn a la parròquia de la pedania torrevellina.

L'ofrena de flors se celebrarà el diumenge 1 d'octubre, a partir de les 19.30 hores, en finalitzar la Santa Missa que estarà cantada pel cor de la Germandat del Rocío de Torrevella. El divendres 7 d'octubre, a les 19.30 hores, tindrà lloc la missa en honor a la patrona dels maters. La Missa Major se celebrarà el diumenge 9 d'octubre, a partir de les 19.30 hores, a la plaça Encarnación Puchol amb la posterior processó pels carrers de la pedania. A la finalització de la processó es llaçarà un castell de focs artificials.

El 30 de setembre començaran els actes festius amb el tradicional sopar del “sobaquillo” a la plaça Gaspar Perelló, que estarà amenitzada per un discjòquei. El concurs de paelles se celebrarà el diumenge 2 doctubre a la plaça Encarnación Puchol. Per poder participar totes les persones interessades hauran d'inscriure's als telèfons 629 860 809 i 678 503 443. A les 16:30 hores tindrà lloc la Festa de l'Escuma que comptarà amb un discjòquei. La desfilada Multicolor començarà a partir de les 18.30 hores, el dissabte 8 d'octubre, amb el següent itinerari: Avinguda de Sòria, Avinguda d'Alemanya i Carrer Major.

Les revetles populars es desenvoluparan els dies 7 i 8 d'octubre, a la plaça d'Encarnació Puchol de la Mata a partir de les 21.30 hores. El 7 d'octubre l'actuació musical anirà a càrrec dels 80 Principals en concert, i el 8 d'octubre a les 21:00 hores actuaran Los Flojos, seguits a les 22:30 hores de l'actuació de Cocktail Tributo ”. En finalitzar totes les actuacions hi haurà un discjòquei.

Per als més petits s'han preparat diverses activitats com el Gran Prix Infantil que tindrà lloc el dissabte 1 d'octubre, des de les 11.00 hores, a la plaça d'Encarnació Puchol, i el 8 d'octubre a partir de les 11.00 hores. tancament de Sant Fermí i posterior correguda de bous inflables, que partirà des de la plaça Gaspar Perelló fins a la plaça Encarnación Puchol on s'instal·larà una plaça de bous per a gaudi dels més petits.