La regidoria de Protecció Animal instal·larà caseta-refugi per millorar la higiene i protecció de les colònies felines de carrer

La instal·lació d'aquestes 28 casetes millorarà l'aspecte dels punts de trobada de les colònies, l'atenció d'alimentació, el control sanitari i la gestió pròpia de la salut dels gats de carrer
27.09.2022
Casetas_refugio_gatos
La Regidoria de Protecció Animal de l'Ajuntament de Torrevella durà a terme l'adquisició i col·locació d'un total de 28 casetes-refugi per a les colònies felines dels carrers de la ciutat, les quals seran distribuïdes a les zones i àrees on es troben dites colònies.

Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu millorar la higiene i la protecció de les colònies felines de carrer dins d'un projecte del qual formen part, a més de la pròpia regidoria, les associacions, "Ànima de Gat", "Projecte CES" i " Animalistes Torrevella". Aquesta acció forma part del desenvolupament del programa de captura, esterilització, solta i tornada dels animals.

La instal·lació d'aquestes 28 casetes millorarà l'aspecte dels punts de trobada de les colònies, la seva atenció d'alimentació, el control sanitari i la pròpia gestió de la salut dels gats de carrer, amb l'objectiu també de garantir al màxim possible el benestar i el control de la població. En definitiva, una acció municipal que tracta de millorar la convivència de les colònies felines a l'entorn urbà.