Demà comença la campanya Ajuda Guanyant 2022, en suport a Alpe

25.10.2022
Alpe

La regidora de Comerç i Hostaleria de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, juntament amb l'edil d'Ong's, Concha Sala, la presidenta d'ALPE, Heidi Aznar, el president d'APYMECO, Jorge Almarcha, i el president de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca, José Ignacio Pastor, han presentat avui al matí la Campanya AJUDA GUANYANT 2022, que començarà demà dimecres i que té com a finalitat donar suport a l'Associació ALPE de Torrevella amb tot el recaptat.

Per això es posaran a la venda 1.000 paperetes als comerços participants ia la seu d'ALPE, a un preu de 10 euros cadascuna, amb l'objectiu de recaptar un total de 10.000 euros. Un import que, segons la presidenta d'ALPE, servirà per fer una cuina nova i menjador per als usuaris d'aquest col·legi d'educació especial.

Hi haurà un sol guanyador que s'emportarà tot l'aparador amb les donacions que faran els establiments adherits. El número guanyador entre les 1.000 paperetes serà el que coincideixi amb els darrers 3 dígits de la Loteria del Nen, el dia 6 de gener de 2023.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte a través del número de telèfon 607 809 456, oa través del mail ayudaganandotorrevieja@gmail.com