La desfilada de Halloween celebrarà el 31 d'octubre, a partir de les 19.00 hores, amb sortida des de la Plaça de la Constitució

La plaça Encarnació Puchol de La Mata es convertirà en un espai terrorífic que acollirà la Survival Zombie
26.10.2022
Halloween_2022_Torrevieja

Les regidories de Joventut, Festes i Comerç i Hostaleria de l'Ajuntament de Torrevella informen de les activitats que es desenvoluparan durant el proper dilluns, 31 d'octubre, per a la celebració de Halloween a Torrevella i La Mata. Igual que en anys anteriors, la Regidoria de Comerç i Hostaleria serà l'encarregada de la decoració de la plaça de la Constitució, amb elements terrorífics, i aquesta és una iniciativa que dinamitzi el comerç i l'hostaleria local durant aquest cap de setmana.

Per la seva banda, la Regidoria de Festes celebrarà una desfilada de Halloween totalment terrorífic, que començarà a les 19:00 hores, des de la plaça de la Constitució i seguirà pels carrers Ramón Gallud, Maria Parodi, Passeig Vista Alegre, Bazán i Caballero de Rodes, finalitzant a la plaça de la Constitució davant de les portes de l'Ajuntament.

Finalment, des de la Regidoria de Joventut es recupera una activitat que els joves torrevellins estaven demandant per a Halloween, com és la Survival Zombie, que tindrà lloc dilluns, 31 d'octubre, a la plaça Encarnació Puchol de La Mata, a partir de les 22.30 hores. Tots els participants podran gaudir de diferents activitats tematitzades amb zombies i proves on haurien de posar a prova tot el seu enginy per poder sobreviure. Les inscripcions s'han de fer a través del següent formulari: https://forms.gle/bfskaGEz6WN7pLa69 .