Presentades les integrants de la Cort Salinera 2022/23

Lucyla Pérez, Minerva Sinnema i Maribel López són les tres joves que conformen la Cort Salinera 2022/2023 La gala de coronació de la Reina de la Sal se celebrarà el proper dissabte, 19 de novembre, al Teatre Municipal
02.11.2022
corte salinera

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, amb la regidora de Festes, Concha Sala, ha donat a conèixer avui al matí la decisió del jurat d'elegir Lucyla Pérez, Minerva Sinnema i Maribel López com a candidates a Reina i Damas de la Sal 2022/2023.

El cap de setmana passat va tenir lloc la jornada de convivència de les sis candidates juntament amb la Cort Salinera 2021/2022 i el jurat per triar les tres integrants de la propera cort. A través d'entrevistes personals i diverses dinàmiques, el jurat va poder conèixer aquestes joves i així triar les tres dones que formen i la Cort Salinera 2022/2023.

La decisió final del jurat es coneixerà, com ja és tradicional, al Teatre Municipal de Torrevella, el proper dissabte, 19 de novembre, on s'acomiadarà l'actual Reina de la Sal, Victòria Magoñ, i les Dames, Juncal Gómez i Marta Mesa .

Tant l'alcalde com la regidora han assenyalat que s'ha decidit no fer públic els qui han estat la resta de candidates per tal que, si ho desitgen, es puguin presentar en una propera ocasió. Igualment, s'ha anunciat que els components del jurat es faran públics a la Gala de Proclamació de la nova Cort Salinera.

CANDIDATES A REINA DE LA SAL 2022

Lucyla Pérez Aznar té 21 anys i és natural de Torrevella. Pel que fa a la seva formació acadèmica, és FP en Electricitat i Electrònica. Actualment desenvolupa la seva activitat professional a la nostra ciutat. Participa al Carnaval de Torrevella a la comparsa “No ni na”.

Minerva Sinnema Carnecero té 24 anys i és natural de Torrevella. És Grau Superior en Guia, Informació i Assistència Turística i Grau Mitjà en Gestió Administrativa. Actualment desenvolupa la seva activitat professional a Torrevella. Ha participat en diverses activitats de la ciutat com el Carnaval i la cavalcada dels Reis Mags.

Maribel López Cerdán té 21 anys i és natural de Torrevella. Estudia actualment el grau en Magisteri de Primària i es desenvolupa professionalment també a la nostra ciutat. És component de la comparsa del Carnestoltes “Osadía” ia la Confraria de Maria Santíssima del Silenci.