Presentada la trobada empresarial "Gastronomia, turisme i agricultura de la Vega Baixa: oportunitats i reptes empresarials

08.11.2022
Evento gastronómico
Presentada la trobada empresarial "Gastronomia, turisme i agricultura del Baix Segura: oportunitats i reptes empresarials", que s'emmarca dins del programa “Focus Pime i Emprenedoria Vega Baixa 22”, i té com a objectiu fomentar el desenvolupament socioeconòmic del Baix Segura Segura mitjançant la gastronomia i l'agricultura vinculades a l'activitat turística. La presentació de la trobada, que se celebrarà dimecres, 16 de novembre, de 10.00 a 13.00 hores, al CdT de Torrevella, ha anat a càrrec de Domingo Paredes, regidor de Foment i Ocupació de l'Ajuntament de Torrevella; Joaquín Alcázar, director del Centre Europeu d'Empreses i Innovació d'Elx (CEEI); Rosa Fernández, gerent de CONVEGA; i la vicealcaldessa i regidor de Turisme, Rosario Martínez. ADJUNT PROGRAMA DE LA TROBADA.