Novetats en les condicions de compra online d'aquesta sisena edició del Bo Consum

El proper 3 de desembre, a les 10:00 hores, s'obrirà la venda en línia de la campanya actual de bo consum
17.11.2022
Bono_consumo_sexta_edicion_torrevieja
La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez, informa que en les condicions de compra en línia d'aquesta sisena edició del bo consum hi haurà una novetat important. L'usuari, en entrar a la pàgina de compra en línia, per a la identificació, la pròpia pàgina derivarà a la plataforma per verificar la identitat de forma electrònica. Per això caldrà que el comprador tingui signatura electrònica, DNI electrònic o clau electrònica.

Rosario Martínez indica que per facilitar l'obtenció de la signatura electrònica d'aquells usuaris que encara no en tinguin, l'Ajuntament de Torrevella facilitarà un punt d'atenció a l'oficina PROP (al costat de l'Ajuntament), des d'avui dijous, 17 de novembre (avui a horari de tarda de 16.00 a 20.00 hores) i fins al 2 de desembre. A partir de demà l'horari serà de dilluns a dijous en horari de matí i tarda (9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores) i els divendres en horari de matí (9:00 a 14 :00 hores).

L'edil de Comerç ha recordat que el proper 3 de desembre, a les 10.00 hores, s'obrirà la venda en línia de la campanya actual de bonoconsum. Així mateix, a partir d'aquest dissabte, 19 de novembre, es podran bescanviar els bons als comerços adherits fins al 31 de desembre, data en què finalitza aquesta sisena campanya de bo consum.

El bo consum, iniciativa creada per l'Ajuntament de Torrevella en col·laboració amb APYMECO, ha esdevingut la campanya més important de reactivació i dinamització dels sectors productius que hagi posat en marxa qualsevol administració pública. Una campanya que ha evolucionat a cadascuna de les seves edicions buscant sempre la seguretat, digitalització i modernització del nostre teixit empresarial i del propi consumidor.

Rosario Martínez ha destacat que, després de l'esforç que s'ha realitzat per vendre de forma presencial bons per un import de 700.000 euros per a tot aquell que no té possibilitat d'utilitzar mitjans digitals de compra, des del consistori torrevellenc s'ha volgut fer una aportació extra la quantitat que ens concedeix la Diputació dAlacant. Així, als 314.000 euros de la subvenció de Diputació, l'Ajuntament amplia l'aportació pressupostària corresponent perquè la venda en línia es doti amb un total de 500.000€. D'aquesta manera la campanya comercial més forta de l'any, el Nadal, es recolzarà per Ajuntament i Diputació amb 1.200.000 euros, tenint un impacte real als nostres sectors productius de 2.400.000 euros.