Obert el termini d'inscripció del XIX Concurs de "Aparadorisme Nadalenc"

29.11.2022
escaparate
En aquest concurs, que compta amb un total de 5.300 euros en premis, hi poden participar tots els petits i mitjans comerços del terme municipal de Torrevella que engalanin un aparador o façana amb motius nadalencs

La regidora de Comerç de l'Ajuntament de Torrevella, Rosario Martínez Chazarra, informa que, des d'avui dimarts, 29 de novembre, fins al 8 de desembre, està obert el termini de sol·licituds per als comerços que vulguin participar al XIX Concurs d'Aparadorisme Nadalenc 2022 .

En aquest concurs, que compta amb un total de 5.300 euros en premis, poden

participar tots els petits i mitjans comerços del terme municipal de Torrevella que engalanin un aparador o façana amb motius nadalencs.

Les inscripcions es podran fer a través de la seu electrònica en aquest enllaç: https://torrevieja.sedelectronica.es/info.0

Amb la convocatòria daquest concurs es pretén afavorir les inversions dels

comerciants de Torrevella a l'estètica i la imatge dels seus establiments i, per tant, la millora de la qualitat visual dels mateixos i de la ciutat de Torrevella durant la temporada nadalenca.

Rosario Martínez ha informat que durant la setmana del 15 de desembre es procedirà a la decisió del jurat, que es donarà a conèixer abans de Nadal.

Els premis, que ascendeixen íntegrament a 5.300 euros, consistiran en:

-Primer premi de 1.000 Euros.

-Segon premi de 800 Euros.

-Tercer premi 500 Euros.

-Deu accèssit de 300 Euros.

Com a requisit obligatori per poder participar-hi cal estar al corrent de les obligacions tributàries davant de Seguretat Social i AEAT, així com amb l'Ajuntament de Torrevella.

La regidora de Comerç anima tots els establiments de Torrevella a participar en aquest concurs d'aparadorisme nadalenc que dinamitzarà el comerç local en aquestes dates tan entranyables.