La regidoria de Salut Pública juntament amb la Conselleria de Sanitat, realitzen una campanya de vacunació massiva davant de la grip i el COVID-19 a majors de 64 anys

Per això, l'Ajuntament habilita la Biblioteca Pública “Carmen Jalón” com a punt de vacunació de 09:00 a 13:00 hores, se citarà a través de sms 1.300 persones no vacunades
29.11.2022
sanidad

La regidora de Salut Pública, Diana Box i la Conselleria de Sanitat, en col·laboració amb el Centre de Salut Patricio Pérez, anuncien que es farà una campanya de vacunació massiva a majors de 64 anys que encara no s'hagin vacunat de la grip. Aquesta recaptació és deguda a l'alt percentatge de persones pendents de vacunació, tenint en compte que la vacuna antigripal és una mesura segura i eficaç per a la prevenció de la grip. Per això, des de Sanitat ens recorden que cal vacunar-se cada any ja que la vacuna s'adapta anualment al virus circulant.

A més, s'inclou la vacunació de la 4a dosi de COVID-19 ja que està indicada actualment per a persones majors de 60 anys no vacunades i que no hagin passat la malaltia en els darrers 5 mesos. Aprofitant així la campanya de vacunació a més grans de 64 anys.

Si es considera oportú, es farà properament una convocatòria a majors de 60 anys.

Per això, l'Ajuntament habilita la Biblioteca Pública “Carmen Jalón”, ubicada al carrer Joaquín Chapaprieta, 39, en horari de 09:00 a 13:00 hores. La citació es farà mitjançant un SMS a persones no vacunades.

Les persones menors de 64 anys es poden vacunar adquirint cita prèvia al seu Centre de Salut habitual.