Premis EmprendeXXI Comunitat Valenciana (16a edició)

02.12.2022
Premio Emprende
El grup CaixaBank, a través de CaixaBank DayOne, convoca la setzena edició dels Premis EmprendeXXI que identifiquen, reconeixen i acompanyen les empreses innovadores de recent creació amb més potencial de creixement a Espanya i Portugal. Termini ampliat fins el 15 de desembre del 2022 a les 15:00.

A la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores l' Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (CEEI València) , sobretot a la part de difusió per donar a conèixer aquests premis a l'empresariat valencià per a així fomentar activitats empresarials.

Els Premis EmprendeXXI busquen identificar joves empreses innovadores que, havent tingut uns primers resultats d'èxit, tenen davant seu un ambiciós pla de creixement i necessiten recursos per dur-ho a terme. El concurs està destinat a empreses base tecnològica i digital, amb un alt potencial de creixement i models de negoci escalables i innovadors, entenent-se la innovació en un sentit ampli (producte, processos, model de negoci, etc.).

Premis:

Premi Regional a les empreses amb més impacte a la seva regió:

Les 17 empreses guanyadores de la competició a Espanya (1 empresa guanyadora a cada comunitat) i les 2 empreses guanyadores a Portugal (1 empresa guanyadora per cada regió) seran reconegudes com les empreses de major potencial de creixement a la seva regió i rebran:

 • Una dotació econòmica de 6.000€.
 • Accés a un programa d´acompanyament internacional.
 • Participació a l'Inversors Day EmprendeXXI i possibilitat de participar al DayOne Open Innovation Program.
 • Accés a la comunitat DayOne AlumniXXI amb els guanyadors de les edicions prèvies.
Premi Reptes EmprénXXI:

A les empreses amb més potencial per resoldre els reptes plantejats Les 6 empreses guanyadores sectorials (1 empresa guanyadora a cada repte) seran reconegudes com a empresa que ha presentat la millor solució per al repte plantejat, i rebran una dotació econòmica de 20.000€ a la guanyadora de cada repte .

 • SemillaXXI : Transformació digital i innovació al sector agroalimentari
 • SilverXXI : Assegurar l'envelliment actiu i una vida llarga i sana a través de la tecnologia
 • BancaXXI : La transformació digital del sector financer
 • PlanetaXXI : La sostenibilitat mediambiental, un planeta millor per a les noves generacions
 • CiutatXXI : Les noves ciutats: més sostenibles, segures, connectades i adaptades
 • ViveXXI : Digitalització, nous models de negoci i reactivació del sector hoteler, restauració, turisme i lleure

Les 6 empreses guanyadores (1 empresa guanyadora a cada repte) i les 6 empreses finalistes (1 empreses per cada repte) tindran accés a:

 • la participació a l'Investors Day EmprendeXXI i al DayOne Open Innovation Program.
 • Accés al programa de formació internacional, Moonshot Thinking for Entrepreneurs
 • La comunitat DayOne AlumniXXI amb els fundadors de les empreses guanyadores d'edicions anteriors
Termini d'inscripció:

El període de presentació de candidatures comença el 26 d'octubre del 2022 a les 11:00h. i finalitza el 15 de desembre de 2022 a les 15:00h . Podeu inscriure's al següent enllaç .