Aquest diumenge el Teatre Municipal acull la XXIII Gala de l'Esport de Torrevella

05.12.2022
gala del deporte
La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, informa que aquest proper diumenge, 11 de desembre, se celebrarà al Teatre Municipal, a les 19.00 hores, la XXIII Gala de l'Esport de Torrevella. En aquesta edició de la Gala de l'Esport es reconeixeran els èxits esportius aconseguits durant les temporades 2020/21 i 2021/2022, i es comptarà amb un total de 15 categories que premiaran esportistes, entitats i reconeixeran la tasca i la implicació en l'esport de diferents persones de la gran família de l'esport torrevellenc, tenint entre altres novetats, la categoria de millor esportista amb diversitat funcional masculí i femení, mencions especials i honorífiques.

TEMPORADES 20/21 - 21/22

MILLOR ESPORTISTA ABSOLUT MASC/ FEM

MILLOR ESPORTISTA AMB DIVERSITAT FUNCIONAL MASC/FEM

MILLOR ESPORTISTA SUB 18 MASC / FEM

MILLOR ESPORTISTA SUB 16 MASC / FEM

MILLOR ESPORTISTA SUB 14 MASC / FEM

MILLOR ESPORTISTA SUB 12 MASC / FEM

MILLOR TÈCNIC

MILLOR EQUIP

MILLOR MÀSTER MASC / FEM

MILLOR ESPORTISTA DE L'ANY

MILLOR ESPORTISTA PROMESA DE L'ANY

MILLOR CLUB O ASSOCIACIÓ ESPORTIVA

MILLOR ENTITAT COL·LABORADORA AMB L'ESPORT

MENCIONS ESPECIALS REGIDORIA D'ESPORTS

MENCIONS HONORÍFIQUES

Tots els clubs de la localitat han col·laborat amb la Regidoria d'Esports aportant tota la informació necessària dels seus esportistes durant les dues temporades que es premiaran i que seran avaluats per un jurat que decidirà els guanyadors de les diferents categories. Els membres del jurat es reuniran avui dilluns, 5 de desembre, a les 9.30 hores, a la Ciutat Esportiva de Torrevella amb la difícil tasca d'escollir entre tots els nostres grans esportistes nominats els millors a cada categoria.

El jurat estarà format per la regidora dEsports, Diana Box (sense vot); Daniel Plaza, tècnic de planificació esportiva (sense vot); Francisco Javier Pérez Rebollo, José Antonio Carmona, Miquel Àngel Gómez, Javier López, Fernando Guardiola i dos representants de Clubs, Carlos Cabrera (C. BM. Platja Rayito Salinero) Cristina González (Reial Club Nàutic Torrevella) ambdós elegits per sorteig dentre els quatre representants de clubs que es van presentar per formar part del jurat.

Finalment, cal destacar que des de la Regidoria d'Esports es pretén que aquesta Gala sigui un moment de trobada i, sobretot, de reconeixement a la gran feina que fan cada dia tots els esportistes indistintament dels resultats, als clubs, entitats col·laboradores que donen suport a l'esport, així com a persones per l'esport local, en definitiva, una festa de l'esport torrevellenc.