Torrevella participa al XII Congrés Nacional d'Innovació i serveis públics (CNIS 2022)

13.12.2022
Torrevieja_Congreso_Nacional_Innovación_y_Servicios_Públicos
L'Ajuntament de Torrevella, a través de la seva Regidoria d'Innovació i Modernització, ha participat al Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics (CNIS 2022) a la ciutat de Madrid, per exposar la transformació digital que està duent a terme la nostra ciutat des del any 2019.

Ricardo Recuero, regidor d'Innovació i Modernització, ha exposat a l'Auditori Principal del Centre de Congressos, quins han estat els passos per a la transformació digital de la ciutat i ha detallat les accions per al futur tecnològic de Torrevella.

El XII Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics, presidit per SM El Rei Don Felip VI, permet que les ciutats que estan marcant canvis importants a nivell d'innovació exposin les seves experiències i els reptes que tenen per als propers anys.

El CNIS constitueix la principal trobada a nivell nacional sobre administració electrònica, ja que reuneix els representants de tots els nivells de les administracions públiques, les principals empreses del sector ja molt diversos experts relacionats amb la matèria.

Amb el lema "Transformació cultural/digital. Repte inajornable a les AA.PP" és novament i, en especial, a la XII edició, un marc exclusiu d'intercanvi d'experiències i solucions per crear valor públic i administracions adaptades a un futur més sostenible .