Presentada la campanya "Cap nen sense joguina 2022"

El proper dissabte, 17 de desembre, a les 18:00 hores, tindrà lloc a Torrevella la III “Moto Papanoelada”
14.12.2022
motopapanoelada

Els regidors de Seguretat i Emergències i de Benestar Social, Federico Alarcón i Inmaculada Montesinos, informen que aquest proper dissabte, 17 de desembre, tindrà lloc la III “Moto Papenoelada” que porta per lema "Cap infant sense joguina 2022" , organitzada a Torrevella per la Germandat Motera Dorsal Zero Torrevella i el Club Àngels Guardians d'Alacant ambdós pertanyents a LUMA-ORG (Lliga Unió Motoristes d'Alacant).

La caravana, en què s'espera la participació de més de dues-centes motos, sortirà des del Pub Shannon, convertit en punt principal de recollida, on ja s'acumulen més de 500 joguines, a les 18.00 hores, escortades per un cotxe de policia americà obrint la mateixa, voluntaris de protecció civil amb megafonia, el Tren “Habanero” amb les noies de la comparsa de carnaval “Aquí Hay Tomate” i tancant una furgoneta americana i un cotxe de ral·li decorat.

L'itinerari inicial s'iniciarà a la CV-95, carrers Sant Lluís, Sant Policarp, Avd, Diego Ramírez, Vila de Madrid, Avinguda Gregorio Marañón, Ramon Gallud, Maria Parodi, Passeig Vista Alegre, Avinguda Llibertat, Ramon i Cajal, Puríssima, Avd. Havaneres, Zoa, Caballero de Rodas i Parada a Plaça de la Constitució (Sobre les 19:00 hores), després retorn al lloc de Sortida per carrer Oriola.

En aquest tercer any, tots els participants continuen amb la il·lusió i força de les primeres edicions, que van aconseguir convocar centenars de motards vestits de "Papa Noel", donant visibilitat a aquest acte, que té com a fi una recollida de joguines per als nens més desafavorits de la nostra ciutat i ciutats de tota la província d'Alacant, a les quals s'adhereixen per municipis altres penyes moteres aconseguint una participació massiva.

La Germandat Motera Dorsal Zero Torrevella i el Club Ángeles Guardians d'Alacant agraeixen a l'Ajuntament de Torrevella ia les regidories implicades la seva disposició des de primer moment ia totes les empreses i comerços col·laboradors que fan cada Nadal aquest somni per als més petits.