El Teatre Municipal de Torrevella acollirà a l'11 de març la final de la Rising MediaMarkt Intel Valorant

La competició nacional de VALORANT arrenca el diumenge, 8 de gener, al canal de Twitch de LVP (GRUP MEDIAPRO) amb nous dies d'emissió: diumenge, dilluns i dimarts
05.01.2023
LVP
El Teatre Municipal de Torrevella té capacitat per a 650 espectadors i les entrades es posaran a la venda les properes setmanes

La Challengers Spain: Rising MediaMarkt Intel, la lliga nacional de VALORANT que organitza LVP (GRUP MEDIAPRO) i l'Ajuntament de Torrevella ja té seu pel seu partit més important de la temporada.

El regidor de Joventut, Domingo Paredes, informa que el Teatre Municipal de Torrevella, amb capacitat per a 650 espectadors, rebrà els dos millors equips del curs de VALORANT a la gran final de la competició, que es disputarà l'11 de març i les entrades del qual es posaran a la venda les properes setmanes.

La Challengers Spain: Rising MediaMarkt Intel s'engega aquest diumenge, 8 de gener, amb nous dies d'emissió respecte al curs anterior: cada setmana hi haurà tres jornades entre diumenge, dilluns i dimarts. A més, hi haurà fins a cinc debutants a la carrera pel títol: KPI Gaming, que va aconseguir l'ascens després de vèncer Herbalife Real Betis; AYM Esports, propietat del futbolista Aymeric Laporte (Manchester City); Falcons, propietat del també futbolista César Azpilicueta (Chelsea); l'equip valencià de Ramboot Club; i ZETA Gaming, equip saragossà que compta entre els seus fundadors amb el raper Kase.O.

Movistar Riders, Rebels Gaming, UCAM Tokiers i Team Formatge repeteixen del curs passat amb CASE Esports, l'actual campió de la competició. Els deu equips iniciaran aquest diumenge la seva carrera per estar a la gran final de Torrevella el dia 11 de març.

“El 2022 les dues finals presencials de VALORANT es van disputar a Barcelona, on LVP té la seu, i de cara al 2023 teníem clar que calia portar l'espectacle del millor VALORANT en directe a altres ciutats d'Espanya. Torrevella ens ofereix les millors condicions per fer una final espectacular de la Rising i estem convençuts que l'11 de març gaudirem d'un partit històric”, explica Jordi Soler, CEO de LVP.

Per la seva banda, l'edil de Joventut, Domingo Paredes, ha valorat molt positivament i com un fet històric, que Torrevella sigui la seu de la gran final presencial de la competició de VALORANT “per tot allò que això representa i per la repercussió mediàtica a nivell nacional i internacional que tindrà per a la nostra ciutat”.

Amb Torrevella al final del camí, la Challengers Spain: Rising MediaMarkt Intel torna aquest diumenge a les 17:00 hores i es podrà veure cada diumenge, dilluns i dimarts al canal de Twitch de LVP.

Sobre LVP: LVP (Lliga de Videojocs Professional) és un dels operadors de competicions de videojocs més grans del món i la major organització d'eSports en llengua hispana. A través de les seus de Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Bogotà i Mèxic, LVP té presència a més de 30 països. Organitza les competicions nacionals més prestigioses (com la Superlliga a Espanya o la Lliga Master Flow a Argentina) i grans tornejos internacionals, compta amb plataformes de competició en línia (ArenaGG), gestiona esdeveniments per a tercers (com l'eLaLiga Santander per a LaLiga i Electronic Arts) i distribueix en castellà esdeveniments mundials com el League of Legends European Championship (c). Part del GRUP MEDIAPRO, LVP proporciona a més a més serveis de producció d'esdeveniments, publicitat i producció audiovisual, cobrint tots els aspectes de l'ecosistema dels eSports.