L'Institut Municipal de Cultura adquireix un piano de gran cua per a concerts a l'Auditori Internacional

A més, ha comprat un piano de mitja cua per al nou conservatori
09.01.2023
piano

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Quesada, informa que l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta ha adquirit un piano de gran cua per a concerts a l'Auditori Internacional i un piano de mitja cua per al nou conservatori. Tots dos pianos han estat adquirits a través d'un contracte a la mercantil Iberpiano Trading, SL per un import total de 124.410 euros.

El piano de gran cua, marca KAWAI, model SK EX, pesa un total de 504 quilograms i fa 278 centímetres de llarg. Tecles de banús i neotex. El preu d'aquest piano és de 90.515 euros. Per la seva banda, el piano de mitja cua, marca KAWAI, model GL 50, pesa 334 quilograms i fa 188 centímetres de llarg. Tecles de neotex i fenol. El preu és de 33.895 euros.

Per acabar, el regidor de Cultura informa que en breus dates s'anunciarà la celebració d'un concert especial per a l'estrena del piano de Gran Cola.