El 17 de gener comencen els tallers de ceràmica. ioga, i els nous cursos de ball de saló, zumba i sevillanes destinats a la tercera edat

Aquestes activitats, que ajuden a mantenir la qualitat de vida dels nostres majors, es desenvoluparan al Centre Municipal d'Oci (CMO), la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual ia la Pista Polivalent de La Mata
12.01.2023
tercera edad
Les inscripcions s'han de formalitzar a la Regidoria de Gent Gran, situada al carrer Maldonado, núm.

La regidora de Gent Gran, Inmaculada Montesinos, juntament amb la gerent adjunta d'AGAMED, empresa mixta de gestió del Cicle Integral de l'Aigua, Gemma Cruz, ha presentat avui els tallers que es desenvoluparan sota el patrocini d'AGAMED i que es engloben dintre del conveni establert amb l'Ajuntament de Torrevella. Per primera vegada s'impartiran per a la gent gran cursos de zumba, sevillanes i balls de saló.

L´objectiu d´aquests tallers és la salut i el benestar de les persones i fer comunitats més amables i sostenibles vinculats als objectius de desenvolupament sostenible establerts per l´ONU per al´any 2030.

Aquests tallers es desenvoluparan al Centre Municipal d'Oci, a la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual, ia la pista Polivalent de La Mata, comptant amb la participació de 220 persones.

Les activitats que es desenvoluparan són:

  • Taller de Ball de Saló, Zumba i Sevillanes. S'impartiran al Centre Municipal d'Oci els dimarts i dijous de 10:00 a 11:00 hores; ia la pista poliesportiva de La Mata els dilluns i divendres de 10:00 a 11:00 hores. El curs tindrà una durada total de 84 hores i es desenvoluparà durant el període comprès entre el 17 de gener i el 15 d'abril.
  • Taller de Ioga. Es desenvoluparà a la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual els dimarts i dijous, en horari de 09:00 a 12:00 hores. El taller tindrà una durada total de 48 hores i es farà del 17 de gener al 15 dabril.
  • Taller de Ceràmica. S'impartirà a la Casa de la Tercera Edat de Sant Pasqual els dilluns, dimarts i dimecres de 09.00 a 12.00 hores. El taller tindrà una durada de 108 hores, distribuïdes en 36 sessions formatives de 3 hores de durada. Es desenvoluparà durant el període comprès entre el 17 de gener i el 15 d'abril.

Finalment, les inscripcions s'han de formalitzar a la Regidoria de Gent Gran, situada al carrer Maldonado, núm. 5.