Retransmissió en directe de la Gala de Coronació Reis del Carnaval i imposició de l'Escut d'Or 2023

27.01.2023
carnaval

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella informa que, la Gala de Coronació Reis del Carnaval i imposició de l'Escut d'Or 2023, que se celebrarà demà dissabte, 28 de gener, a les 21:00 hores, al Teatre Municipal, es retransmetrà en directe a través del Facebook de l'Ajuntament de Torrevella i de Televisió Torrevella (TVT) ia través de tvtweb.es.

A l'acte es durà a terme la presentació de Rei i Reines del Carnaval 2023. El càrrec recau aquest any a Edurne Vera (Reina Infantil), Óscar Torregrosa (Rei del Carnaval) i Sara Fernández (Reina Major).

Posteriorment s'imposarà el màxim reconeixement del Carnestoltes de Torrevella a una persona de rellevant trajectòria vinculada a aquest, i
que aquest any 2023 recau en María Dolores Inglada Ruiz “la malfeta”.