Avui es posen a la venda les entrades per a la final de la Rising MediaMarkt Intel de Torrevella, que es jugarà l'11 de març

Organitzada per LVP (GRUP MEDIAPRO), la Rising MediaMarkt Intel és la lliga oficial de VALORANT a Espanya
30.01.2023
Entradas_Valorant_Torrevieja_2023
Les entrades per a la final, que es jugarà al Teatre Municipal de Torrevella (650 espectadors), es podran adquirir des de les 21:00 hores a la plataforma Koobin Les entrades per a la final de la VALORANT Challengers Spain: Rising Mediamarkt i Intel, la competició oficial a Espanya del joc de Riot Games, es posen aquesta nit a la venda a la plataforma Koobin

Des de les 21.00 hores d'avui dilluns, 30 de gener, els fans de la competició de VALORANT podran fer-se amb una de les 650 entrades del Teatre Municipal de Torrevella, l'escenari escollit per LVP (GRUP MEDIAPRO) amb el suport de l'Ajuntament de Torrevella per a la disputa del partit que decidirà el títol i que es jugarà l'11 de març. Els subscriptors al canal de Twitch de LVP tindran accés anticipat i podran comprar entrades des de les 17.00 hores, quan es posa en marxa l'onzena jornada de la temporada regular.

Superat l'equador del curs, la competició ens deixa dos equips destacats al capdavant de la classificació, KPI Gaming (8-2) i Team Queso (8-2), i quatre equips més amb serioses opcions d'estar al tall de playoffs : Rebels Gaming (7-3), Falcons (7-3), UCAM Tokiers (6-4) i CASE Esports (6-4). Per darrere, només ZETA (4-6) aguanta l'estrebada i aspira a arribar a la recta final amb opcions d'entrar a les cruïlles, que arrenquen el 28 de febrer. Ramboot (2-8), Movistar Riders (1-9) i AYM Esports (1-9) semblen lluny de l?objectiu d?arribar a Torrevella.

“La final de la Rising MediaMarkt Intel aspira a convertir-se en la gran festa del VALORANT al nostre país, igual que ho és la Superlliga per al League of Legends. En aquest sentit, Torrevella ens ofereix un escenari ideal per fer una gran final entre els dos millors equips del moment, així com un espai únic per fer activitats, meet and greets i altres sorpreses durant tota la jornada”, explica Jordi Soler, CEO de LVP.

La Rising MediaMarkt Intel de VALORANT s'emet cada diumenge, dilluns i dimarts, des de les 17.00 hores, al canal de Twitch de LVP. Els playoffs comencen el 28 de febrer amb les dues cruïlles de quarts de final (al millor de tres), d'on sortiran dos equips classificats a semifinals, que es jugaran els dies 6 i 7 de març. Tant les semifinals com la gran final de l'11 de març a Torrevella es jugaran al millor de cinc mapes.

Sobre LVP: LVP (Lliga de Videojocs Professional) és un dels operadors de competicions de videojocs més grans del món i la major organització d'eSports en llengua hispana. A través de les seus de Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Bogotà i Mèxic, LVP té presència a més de 30 països. Organitza les competicions nacionals més prestigioses (com la Superlliga a Espanya o la Lliga Master Flow a Argentina) i grans tornejos internacionals, compta amb plataformes de competició en línia (ArenaGG), gestiona esdeveniments per a tercers (com l'eLaLiga Santander per a LaLiga i Electronic Arts) i distribueix en castellà esdeveniments mundials com el League of Legends European Championship (c). Part del GRUP MEDIAPRO, LVP proporciona a més a més serveis de producció d'esdeveniments, publicitat i producció audiovisual, cobrint tots els aspectes de l'ecosistema dels eSports.