La desfilada concurs de Carnaval comptarà amb zones inclusives de baixa sonoritat i mobilitat reduïda

10.02.2023
carnaval

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella, juntament amb l'Associació Cultural Carnaval de Torrevella, comunica que la gran Desfilada Concurs que tindrà lloc aquest proper diumenge, 12 de febrer, comptarà amb dues zones reservades que tenen com a objectiu que aquestes festes s'enriqueixin amb possibilitats inclusives dins del seu recorregut, que transcorrerà pel cèntric carrer Ramon Gallud, entre el carrer del Mar (Centre Cultural Verge del Carme) i l'Avinguda del Dr. Gregorio Marañón (Estació de Servei Cepsa), amb sortida a les 16:00 hores.

D'una banda, es disposarà d'una zona sense contaminació acústica o baixa sonoritat per a persones amb discapacitat cognitiva i sensorial. La ubicació d'aquest espai serà al carrer Ramon Gallud, entre els carrers Del Mar i Morriones. D'altra banda, es comptarà amb una zona especialment destinada a persones amb mobilitat reduïda física, temporal o transitòria que estarà emplaçada al carrer Ramón Gallud davant del número 61, entre els carrers Rambla de Juan Mateo i María Parodi.