Innovació col·laborativa: descobrint noves oportunitats de creixement empresarial

02.03.2023
Foto noticia innovacion

La innovació és una de les claus empresarials a desenvolupar en el context actual, on la resposta a les nostres necessitats és cada cop més complexa. Per aquest motiu, alhora de crear la nostra proposta per a clients i consumidors, hem d'escapar als nostres propis coneixements. La innovació oberta o col·laborativa ens permet exactament això col·laborar amb el talent d'altres persones i organitzacions que interactuen en diferents ecosistemes d'innovació, per tal de generar noves oportunitats de creixement empresarial.

Amb aquestes premisses, neix el projecte Innoteams, un espai obert a la innovació on les empreses participants comparteixen el coneixement per a l'exploració de noves oportunitats i la construcció de projectes d'innovació que en potenciïn el creixement als mercats. Aquesta forma dinnovació representa un nou model de negoci per tirar endavant en un entorn cada vegada més incert i canviant.

  • 10:15 - 10:30 Recepció a l'esdeveniment
  • 10:30-10:40 Obertura de l'esdeveniment
  • 10:40 - 11:10 Taula rodona: “Innovació oberta, la clau del futur empresarial”
  • 11:10 - 11:30 Presentació resultats Programa Pilot Innoteams 22 i accions a desenvolupar el 2023
  • 11:30 - 12:00 Cafè networking

Es realitzarà el 09 de març de 2023 de 10:15 a 12:00 al CdT Alacant Jaume Mas i Porcel, 4 03005 Alacant/Alacant (Alacant)

Podeu inscriure's al següent enllaç .