XLVII Sopar de Germandat

Forquilles d'Or
02.03.2023
hostelería

L'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca ha donat a conèixer aquest matí al CdT de Torrevella, els noms de les persones i empreses que han estat distingits amb els premis Forquilles d'Or 2023, elegits per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l'Associació, basant-se en criteris d'antiguitat, trajectòria i professionalitat a:

PLACA RECONEIXEMENT EMPRESA 2023 – PORTAL WEB Torrevieja.com

Concedit a una empresa que manté vincles directes amb l'hostaleria, amb els nostres associats i que col·labora amb l'AEHTC en les diferents activitats.

MENCIÓ D'HONOR DE L'HOSTALERIA 2023 - JULIÀ NEN

Reconeixement públic d'aquelles persones que han dedicat i dediquen una part important de les seves vides a la professió, en qualsevol de les diferents funcions.

SOCI D'HONOR 2023 – ROSARI MARTÍNEZ CHAZARRA

Distintiu creat per reconèixer públicament associats i persones que pel seu prestigi i per haver contribuït de manera rellevant al desenvolupament de l'associació, es facin creditors de tal distinció.

EMPRESA INNOVADORA 2023 – MARISQUERIA MAR DE LLEVANT

Reconeixement i distinció que s'atorga a una empresa associada per la seva contínua innovació i projecció comercial.

SAFATA DE PLATA 2023 – BAR LA MARINA

Distinció que l'Associació concedeix a locals d'hostaleria associats que han destacat per la trajectòria i la bona feina

COCTELERA DE PLATA 2023 - BIANCO SEA EMOTION

Reconeixement i distinció que s'atorguen a pubs, sales de festes, locals d'oci nocturn associats.

TENEDOR D'OR 2023 – RESTAURANT CHINATOWN

Màxim guardó que l'Associació atorga a un propietari d'establiment associat com a reconeixement públic a la seva tasca al sector hoteler.

Les distincions es lliuraran a la XLVII (quaranta-setena) Sopar de Germandat de l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella i Comarca que se celebrarà el dilluns 28 de Març al Restaurant Insaciable.