Case eSport revalida el títol de campió de la Rising Media Markt Intel de Valorant a la Gran Final de Torrevella

L'equip, propietat del futbolista Casemiro, es va imposar per un resultat de 3-1 a Team Queso davant més de 166.000 espectadors únics en línia, convertint-se en la final més vista de la competició fins ara
13.03.2023
esport
Els aficionats locals, que van omplir el Teatre Municipal de Torrevella, van poder gaudir d´una fan zone a l´aire lliure amb activitats gratuïtes

La VALORANT Challengers Spain: Rising Mediamarkt i Intel, la competició oficial a Espanya del joc de Riot Games que organitza LVP (GRUP MEDIAPRO), té nou campió de primavera: CASE Esports. L'equip fundat pel futbolista Casemiro es va imposar a Team Queso per 3-1 a la gran final disputada al Teatre Municipal de Torrevella. La final va ser seguida en línia per més de 166.000 usuaris únics acumulats, tenint en compte el canal de Twitch de LVP i els dels costreamings (“Mixwell”, “Blackespañolito” i “Hitbox”), convertint-se en la final més vista de la competició fins avui.

L'enfrontament entre 1r i 2n de la temporada regular va acabar decantant-se del costat de CASE Esports, que no partien com a favorits. CASE va començar colpejant, i va aconseguir tancar el mapa d'Icebox a favor seu malgrat l'intent de remuntada del rival (13-5). Lluny d'enfonsar-se per aquesta primera ensopegada, Team Queso va contestar amb un Haven en què deixaven ben clar perquè s'havien decantat per aquest mapa, signant l'empat 1-1 al marcador. La trobada es va decidir als mapes d'Ascent i el recent estrenat Lotus, on els jugadors de CASE Esports es van mostrar molt superiors amb actuacions estel·lars de jugadors com Povilas "Roxie" Krivelis o Dominykas "MiniBoo" Lukaševičius, amb aquest últim emportant-se el MVP del trobada.

CASE Esports va revalidar així el seu títol de campió de la VALORANT Challengers Spain: Rising Mediamarkt i Intel que va obtenir la temporada d'estiu 2022, a la final disputada a Ubeat Live (Barcelona).

La final es va disputar al Teatre Municipal de Torrevella, on més de 600 aficionats van vibrar amb l'intens partit. A més, LVP va estrenar en aquest esdeveniment una fan zone a l'aire lliure on el públic va poder gaudir des de diverses hores abans de la final d'activitats gratuïtes dels equips i les marques que donen suport a la competició, a més dels ja clàssics meet&greets amb els càsters de la competició i amb els jugadors postpartit.

“La final de Torrevella ha estat espectacular. Els dos millors equips de la temporada van lluitar per la victòria davant d'un públic entregat que ha pogut estrenar el concepte de fan zone, que replicarem en futurs esdeveniments. Volem donar les gràcies a Torrevella, al públic, a Riot Games, als clubs i als nostres patrocinadors per aquesta magnífica temporada”, ha destacat Jordi Soler, CEO de LVP.

La competició compta aquesta temporada amb el patrocini de MediaMarkt, Intel, Domino's i OMEN, a més de l'Ajuntament de Torrevella.

Sobre LVP: LVP (Lliga de Videojocs Professional) és un dels operadors de competicions de videojocs més grans del món i la major organització d'eSports en llengua hispana. A través de les seus de Barcelona, Madrid, Buenos Aires, Bogotà i Mèxic, LVP té presència a més de 30 països. Organitza les competicions nacionals més prestigioses (com la Superlliga a Espanya o la Lliga Master Flow a Argentina) i grans tornejos internacionals, compta amb plataformes de competició en línia (ArenaGG), gestiona esdeveniments per a tercers (com l'eLaLiga Santander per a LaLiga i Electronic Arts) i distribueix en castellà esdeveniments mundials com el League of Legends European Championship (c). Part del GRUP MEDIAPRO, LVP proporciona a més a més serveis de producció d'esdeveniments, publicitat i producció audiovisual, cobrint tots els aspectes de l'ecosistema dels eSports.