Concert extraordinari d'estrena del piano de gran cua

23.03.2023
piano

El vicepresident de l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta, Antonio Quesada, informa que amb motiu de l'estrena del piano de gran cua que ha estat adquirida a principi d'aquest any 2023 a través d'un contracte de licitació, s'oferirà un concert extraordinari protagonitzat per quatre pianistes solistes acompanyats per l'Orquestra Simfònica de Torrevella (OST).

El concert, indica Antonio Quesada, tindrà lloc el dissabte, 8 d'abril, a les 20.00 hores, a l'Auditori Internacional de Torrevella, i les invitacions es poden adquirir a través del web culturatorrevieja.com.

Els artistes solistes convidats per a aquest concert extraordinari són Nataliya Khomyak, Cristina Cambra, Jorge Carrasco i Maya Chkhartishvili, que interpretaran obres de Mozart, Haydn, Chopin, Txaikovski i Van Beethoven.