L'Ajuntament de Torrevella reobre el Museu d'Història Natural a partir de l'1 d'abril per visitar-lo per lliure o visites guiades en espanyol i anglès

29.03.2023
museo

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Torrevella reobre el Museu d'Història Natural durant els tres mesos de primavera per a visita lliure i visites guiades gratuïtes amb la col·laboració de la Seu de la Universitat d'Alacant i la gestió de la científica Maria Luisa Molina.

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, ha informat que la reobertura del Museu, situat a l' Avinguda Estació s/n, serà aquest proper dissabte, 1 d'abril, en horari de divendres a diumenge, de 10.00 a 13.00 hores , i divendres a la tarda de 17:00 a 19 hores. Les visites guiades seran gratuïtes i es realitzaran en caps de setmana alterns, segons el calendari inclòs al cartell. El darrer dissabte de cada mes les visites guiades seran en anglès.

Així mateix, es faran visites guiades per a centres educatius i visites guiades per a famílies i públic en general, d'una hora de durada i fins a un màxim de 30 persones/grup. Requereixen inscripció prèvia mitjançant aquest enllaç http://turismodetorrevieja.com/web/?page_id=18911 o el codi QR del cartell.

El Museu d´Història Natural de Torrevella compta amb una gran representació de la biodiversitat d´espècies que ens envolten, tant marines com terrestres, algunes en perill d´extinció, altres endèmiques de la nostra zona, i altres tan rares i admirades que experts internacionals vénen a Torrevella a contemplar-les.

Conté exemplars de Mamífers, Ornitologia, Herpetologia, Ictiologia, Invertebrats Marins i Malacologia. Així, per exemple, trobarem esquelets de dofins mular i llistats, rorquals, col·leccions de nius originals (abandonats després del període de cria) i de rèplica d'ous d'un total de 17 espècies d'aus pròpies de la zona, tortugues bobes, mol·luscs marins del Mar Mediterrani recollits durant els anys a les costes de Torrevella, així com donacions de particulars d'especial rellevància i d'altres tan singulars i úniques que han estat reclamades per museus de Madrid, Barcelona, València i París .