Dimarts, 4 d'abril, es presentarà a la Fira del Llibre el primer volum de la sèrie anomenada "Històries d'aquí", dedicat a "Diego Ramírez Pastor"

Aquesta publicació serà la primera d´una sèrie destinada a explicar la història de Torrevella als més joves a través del format de la historieta gràfica
30.03.2023
cómic_diego_ramirez_pastor_torrevieja
Dimarts que ve, 4 d'abril, a les 18.00 hores, i dins de la programació d'activitats de la XXV Fira del Llibre de Torrevella (Passeig Vista Alegre), tindrà lloc la presentació d'una nova publicació de l'Institut Municipal de Cultura “ Joaquín Chapaprieta”, en aquesta ocasió adreçada al públic infantil. La presentació anirà a càrrec de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i del regidor de Cultura, Antonio Quesada.

Es tracta del primer volum de la sèrie anomenada “HISTÒRIES D'AQUÍ” Vol. 1: “Diego Ramírez Pastor”, amb dibuixos de David Hurtado Rocamora, il·lustrador professional torrevellenc establert a Norwich (Anglaterra) i guió de Carolina Martínez López, directora de Cultura i Publicacions.

Aquesta publicació serà la primera d'una sèrie destinada a explicar la història de Torrevella als joves a través del format de la historieta gràfica. En aquesta ocasió s'inicia la col·lecció amb un personatge de gran arrelament popular a la nostra ciutat, que s'anirà completant en successives publicacions amb altres temes locals destinats a la difusió i el coneixement de la nostra història als escolars de la localitat.