Com aplicar la gestió i l'estratègia militar a les empreses

06.04.2023
Foto noticia innovacion
El sector privat té molt per guanyar si adopta els principis de la gestió militar. L'administració militar és un sistema d'organització i de lideratge que emfatitza la disciplina, l'eficiència i l'ús efectiu dels recursos. En aplicar aquests principis al sector privat, les empreses poden beneficiar-se de més productivitat, millor moral i millor presa de decisions.

Hi ha una preocupació comuna en tots els professionals que lideren equips de persones, que és evitar cometre errors estratègics que comprometin l'objectiu col·lectiu de la missió d'una empresa, però com s'aconsegueix això amb la màxima eficàcia?

Aquestes teories i més aspectes els desenvoluparem en una jornada plena d´idees i reptes que convertits al món de l´empresa són una nova forma de treball que podreu descobrir i utilitzar.

Ponents

  • Lorenzo Castejon moreno: Formador i consultor gestió d'empreses.

Divendres, 14 d'abril de 2023 de 09:30 a 12:00 a CEEI Elx, Saló d'actes. Ronda Vall d'Uxó, 125. Elx (Alacant).

Podeu inscriure's a l' enllaç a la publicació original