El Centre Cultural acull el diumenge l'espectacle visual per a la primera infància "Alma", dins del cicle de Teatre per a tothom

Les edats recomanades per assistir a aquest esdeveniment cultural són a partir de 2/3 anys i l'entrada té un preu de 5 euros
19.04.2023
alma

L'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” continua amb el cicle "III Teatre per a tothom" on mínim una vegada al mes petits i adults podran gaudir d'espectacles carregats de missatges i valors com: ecologisme, amistat, respecte , amor, art, cultura i molta diversió.

Aquest proper diumenge, 23 d'abril, a les 18.30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, gaudirem de l'espectacle per a la primera infància “ALMA”, un espectacle visual per a la primera infància.

Primavera, estiu, tardor i hivern. Ànima és un viatge poètic i sensorial a través de les quatre estacions de l'any, cadascuna amb una essència pròpia que prendrà forma a través dels objectes i materials amb què s'anirà trobant la protagonista.

Aquest espectacle per a la primera infància de petit format es basa en el teatre d'objectes i el moviment. Els més petits gaudiran d´una proposta amb materials naturals, divertida i poètica, que parla del pas del temps.

Les edats recomanades per presenciar aquest espectacle són a partir dels 2/3 anys i l'entrada té un preu únic de 5 euros.

Trailer: https://youtu.be/b4p2qyKCATc

Compra d'entrades: https://www.entradasatualcance.com/tickets-iii-ciclo-de-teatro-para-tod…