Sucre Moreno actuarà el 9 de maig a la Gala del Dia d'Europa

La Gala se celebrarà a l'Auditori Internacional de Torrevella, a les 19.30 hores, amb entrada gratuïta amb invitació a través del web culturatorrevieja.com
27.04.2023
gala

La Regidoria de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella organitza, en commemoració del Dia d'Europa 2023, una gala especial a l'Auditori Internacional que comptarà amb l'actuació de Sucre Moreno, que va participar a Eurovisió el 1990 amb la cançó “Bandido”, aconseguint una meritòria 5a posició.

La gala, que se celebrarà el 9 de maig a les 19.30 hores, comptarà amb moltes sorpreses que faran vibrar el públic. Les entrades són gratuïtes amb invitació, i es poden reservar i descarregar des del portal culturatorrevieja.com .

L'Ajuntament de Torrevella habilitarà un servei d'autobús gratuït des de l'intercanviador de Torrevella fins a l'Auditori Internacional, amb la primera sortida a les 18.00 hores i l'última a les 18.30 hores.

Així mateix, el 6 de maig, un dia davant de la celebració del Dia d'Europa, de 09:45 hores a 16:00 hores, hi haurà un torneig de Petanca a les pistes de la urbanització Rocajuna, Torneig Europa, patrocinat per la empresa EmbassyMyHome juntament amb l'Ajuntament de Torrevella i amb la participació dels equips següents: Espanya, Regne Unit, Suècia, França, Bèlgica i Resta d'Europa. Espanya, vencedora del Torneig a la passada edició del 2022, intentarà revalidar el títol.