Com impulsar la innovació oberta a través de la intel·ligència artificial

17.05.2023
Foto noticia innovacion
Dijous, 25 de maig de 2023 de 10:00 a 12:00 Torre Juana, Avinguda Pintor Perez Gil, Nº 16. Alacant/Alacant (Alacant)

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana , a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) , dins la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx.

Les Trobades Sommos_Connecta busquen, per una banda, donar a conèixer el potencial del projecte Sommos_Connecta i els seus avantatges per a les empreses participants, i, per altra banda, divulgar i incentivar l'aplicació de metodologies d'innovació col·laborativa com una fórmula per generar nous productes i serveis amb què potenciar el creixement empresarial basat en el coneixement.

La intel·ligència artificial (IA) pot ser una poderosa eina d'innovació, ja que l'anàlisi de dades es fa de manera més ràpida i precisa, i ajuda a convertir-les en informació de valor a l'hora d'identificar patrons i oportunitats.

Aquesta trobada , organitzada per CEEI Elx, en col·laboració amb l' Institut d'Intel·ligència Artificial d'Alacant , posa el focus en com la intel·ligència artificial propicia la col·laboració amb processos d'innovació oberta en connectar persones i organitzacions amb interessos similars, fomentant la cocreació i el intercanvi de coneixements en temps real.

PROGRAMA
  • 10:00 - 10:10 Recepció i acreditació a l'esdeveniment
  • 10:10 - 10:20 Obertura
  • 10:20 - 10:35 Presentació plataforma Sommos_Connecta
  • 10:35 - 11:00 Ponència: "L'impacte de la intel·ligència artificial als models de negoci"
  • 11:00 - 11:50 Casos d'èxit: Aplicacions de la intel·ligència artificial als negocis
  • 12:00 - 12:30 Cafè networking

Es pot inscriure a la notícia original .