Dijous inaugura l'exposició de l'Escola Municipal de Pintura dels alumnes de Mar García

30.05.2023
expo mar garcia

Aquest proper dijous, 1 de juny, a les 19.00 hores, l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, amb el regidor de Cultura, Antonio Quesada, inaugura a la sala d'exposicions del Centre Cultural Verge l'exposició ACCIÓ, dels alumnes de la professora de lEscola Municipal de Pintura, Mar García.

Un total de 60 alumnes de Mar García formen part d'aquest projecte on cada alumne s'ha bolcat en una tela de 10 x 0,40 metres, que es trobaran suspesos des del sostre de la sala d'exposicions del Centre Cultural fins diumenge , 25 de juny.

ACCIÓ és el desenvolupament d'un projecte creatiu després de l'observació i
admiració de naturalesa, traslladat a nivell formal en un plantejament
contemporani. Es produeix un símil entre l'acció de defensar la
naturalesa i el moment de creació-ebullició convertint l'aula de
pintura a un laboratori on experimentar la gestualitat.