Presentat el I Clínic València CF - Torrevella, que se celebrarà a la Ciutat Esportiva del 3 al 7 de juliol

Les places per participar al campus són molt limitades i el termini d'inscripció romandrà obert fins el 19 de juny o fins que s'esgotin
05.06.2023
Clinic_Valencia_CF_Torrevieja
La regidoria dEsports de lAjuntament de Torrevella, el Torrevella Club de Futbol, el València Club de Futbol i Nitidia Sport han presentat el que serà el I Clínic València CF - Torrevella. Una iniciativa esportiva destinada a nens i nenes d'entre 5 i 16 anys, que tindrà lloc a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, del 3 al 7 de juliol.

La regidoria dEsports de lAjuntament de Torrevella, el Torrevella Club de Futbol, el València Club de Futbol i Nitidia Sport han presentat el que serà el I Clínic València CF - Torrevella. Una iniciativa esportiva destinada a nens i nenes d'entre 5 i 16 anys, que tindrà lloc a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, del 3 al 7 de juliol.

Com ha indicat la regidora dʻEsports, Diana Box Alonso "aquest campus serà el primer del València CF a Torrevella", i ha agraït a les diferents entitats implicades en aquest projecte pel seu treball. L'edil d'Esports ha animat la participació, alhora que ha recomanat als interessats a assistir al campus apuntar-se com més aviat millor perquè no es quedin sense plaça.

Les places per participar al campus són molt limitades i el termini d'inscripció romandrà obert fins el 19 de juny o fins que s'esgotin. Es lliuraran diplomes i se sortejaran regals del València Club de Futbol durant un acte de cloenda, realitzat el darrer dia del Clínic.

En nom del València CF, Lorenzo Martínez, coordinador dels campus, ha agraït a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament, al Torrevella Club de Futbol ia Nitidia Sport, la col·laboració “agraeixo la confiança dipositada al València CF i als entrenadors de la acadèmia que vindran, que, amb l'ajuda del personal de Nitidia Sport, farem aquest campus”; ha indicat el coordinador de Campus del València CF.

Iván Malter, representant de Nitidia Sport, empresa que treballa per al València ajudant-lo a gestionar els seus campus nacionals i internacionals, ha explicat que el campus està compost de dues parts, una centrada en els entrenaments impartits pels formadors de l'acadèmia del València CF, i una segona part més lúdica amb activitats relacionades amb el futbol, que farà que el campus sigui una experiència més completa.

El darrer dia del campus es realitzarà un acte de cloenda al qual estaran convidades totes les famílies dels participants, en què es lliuraran els diplomes. Des del Torrevella Club de Futbol, el president, Manuel Menárguez, agraïa a tots els implicats aquesta oportunitat de fer un campus d'aquest calat a Torrevella. “Esperem que gaudeixin i aprenguin els participants la metodologia del València CF i us animo a tots que apunteu als vostres fills i filles, que segur que ho passaran bé”.

Vicente Roc, coordinador tècnic de l'Acadèmia del València CF, ha volgut transmetre que “qualsevol nen o nena pot evidenciar allò que es viu a l'Acadèmia a nivell de metodologia. Intentem transmetre els nostres valors a nivell personal, intentem educar persones i formar futbolistes, com diu l'eslògan de l'acadèmia. La nostra metodologia es basa que els nens i nenes que s'apunten al campus puguin entendre com volem que es jugui a futbol, sobretot tenint en compte l'aspecte personal dels nostres valors com són el sentiment, la valentia i la germandat”.

Més informació i inscripcions a https://vcfcampusclinics.com/torrevieja/